(044) 483-99-94

5 ТРАВНЯ «РОЗУМНИКИ» ПРЕЗЕНТУВАЛИ НАЙЦІКАВІШІ РОЗРОБКИ ДЛЯ ШКІЛЬНОГО НАВЧАННЯ

10 Травня 2017
5 ТРАВНЯ «РОЗУМНИКИ» ПРЕЗЕНТУВАЛИ НАЙЦІКАВІШІ РОЗРОБКИ ДЛЯ ШКІЛЬНОГО НАВЧАННЯ

Сучасні технології проникають у всі сфери нашого життя, і освіта не є винятком. Для шкіл розробники техніки та програмного забезпечення пропонують інноваційні рішення, які допомагають навчати і навчатися відповідно до вимог часу.

5 травня команда видавництва «Розумники» на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Роменської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. П .І. Калнишевського презентувала всеукраїнський проект «Розумники» для початкової школи – із використанням електронних освітніх ігрових ресурсів, створених за технологією Smart Kids. Показували, як працювати із цими навчальними програмами, та розповідали про те, як українським школам можна долучитися до експерименту (7 простих кроків), комерційний директор видавництва «Розумники» Василь Рилєєв і учитель-тренер Тетяна Даниліна.

Учителі Роменської ЗОШ № 7, які також були присутні на заході, поділилися першими враженнями і досвідом проведення уроків з інтерактивними навчальними матеріалами.

Крім цікавого освітнього контенту, команда «Розумників» продемонструвала присутнім на заході керівникам відділів освіти, директорам ЗНЗ і учителям сучасне обладнання для природничих кабінетів та класів початкової школи. Зокрема, спеціалізовані учнівські пристрої 2 в 1 Impression 110ES з операційною системою Windows 10 від Microsoft із сенсорним керуванням за допомогою стилуса, призначені для молодших школярів. А також інноваційні цифрові лабораторії, які дозволяють здійснювати вимірювання з усіх предметів природничо-математичного циклу.

Фото: https://vk.com/school1kalnyshevski