(044) 483-99-94

БЕЗ ІНТЕРНЕТУ ТЕПЕР В ОСВІТІ НІЯК, АБО ПРО ЩО ГОВОРИЛИ НА VII УКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ З УПРАВЛІННЯ ІНТЕРНЕТОМ

19 Жовтня 2016
БЕЗ ІНТЕРНЕТУ ТЕПЕР В ОСВІТІ НІЯК, АБО ПРО ЩО ГОВОРИЛИ НА  VII УКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ З УПРАВЛІННЯ ІНТЕРНЕТОМ


БЕЗ ІНТЕРНЕТУ ТЕПЕР В ОСВІТІ НІЯК, АБО ПРО ЩО ГОВОРИЛИ НА 
VII УКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ З УПРАВЛІННЯ ІНТЕРНЕТОМ


Як захистити свої дані в Інтернеті? Які права і свободи мають громадяни в онлайн? Як змінилася освіта у цифрову епоху? Ці та інші питання розглядалися під час VII Українського форуму з управління Інтернетом (м. Київ).

 

Участь у цьому заході взяли і «Розумники». Фахівці видавництва презентували освітні розробки та проекти. Також разом з колегами на тематичному майданчику «Цифрова епоха для освіти», дискутували про Інтернет-турніри, освітні онлайн- ресурси, онтологічні підручники, знаходили спільними проблеми використання вчителями мультимедійних дидактичних матеріалів тощо.

 

Цікавим був виступ директора ТОВ «Є-Підручники» Ігоря Каплаушенка. Він представив першу в Україні легальну онлайн-платформу електронних підручників «e-pidruchnyky.net». Під час своєї доповіді Ігор Миколайович підняв питання авторських прав на цифрові копії, механізми боротьби з піратським ринком підручників, культури придбання ліцензованих книг педагогами.

Український форум з управління Інтернетом відбувся вже всьоме, але не втратив своєї актуальності. Адже всі прекрасно розуміють, що за онлайн-ресурсами майбутнє сучасної освіти.