(044) 483-99-94

Фахівці ТМ «Розумники» прийняли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції

18 Листопада 2013
14 листопада 2013 року фахівці ТМ «Розумники» прийняли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні проблеми та перспективи профільної підготовки учнів у загальноосвітніх навчальних закладах України». Організаторами заходу стали Інститут педагогіки НАПН України, управління освіти Чернігівської міської ради, Чернігівський національний технологічний університет, науково-методичний центр Чернігівської міської ради та ліцей № 15 м. Чернігів на базі якого зібралася освітянська спільнота. 
Спеціалісти ТМ «Розумники» виступили з вітальним словом до учасників конференції на пленарному засіданні та провели майстер-клас «Використання інформаційних технологій для реалізації шкільної освіти», де презентували спільний проект компаній Intel, Microsoft, Navigator, Інтертелеком та Видавництва «Розумники» – «Сучасні рішення для освіти 2013/2014 н. р.». 
Проект «Сучасні рішення для освіти» створено спеціально для вирішення актуальних питань інформатизації освітніх закладів. Запорукою успіху ефективного використання комп'ютерної техніки, інтерактивних комплексів та навчального контенту в навчально-виховному процесі є комплексний підхід, який передбачає тільки найкращі збалансовані пропозиції. Детальніше з сучасними рішеннями інформатизації освіти можна ознайомитися на сайті проекту rozumniki.com. 
Учасниками презентації стало понад 50 директорів та вчителів загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернігова та Чернігівської області.