(044) 483-99-94

Географічний центр освітніх інновацій - на виставці 12-14 березня

2 Березня 2020
Географічний центр освітніх інновацій - на виставці 12-14 березня


А ви знаєте, де в Україні географічний центр освітніх інновацій?

Там, де діти можуть використовувати гаджети для серйозного навчання. А ще там, де школярі можуть самі конструювати та «оживляти» роботів, застосовуючи та здобуваючи знання на практиці.

Запрошуємо всіх, хто цікавиться навчанням через гру у початковій школі, а також STEM-освітою в основній та старшій школі, відвідати сучасний навчальний простір для реалізації освітніх проєктів.

3-D принтер, роботи-конструктори, інтерактивні завдання, проєкційна / комп’ютерна техніка, дидактичні настільні ігри – і це далеко не весь перелік того, що ви зможете побачити на стенді «Розумники» та обрати для облаштування кабінетів свого навчального закладу.

Коли: протягом 12-14 березня
Де: на виставці «Сучасні заклади освіти – 2020», у Київському Палаці дітей та юнацтва за адресою м. Київ, вул. І. Мазепи, 13 (ст. метро «Арсенальна»)
Вхід вільний

Дізнатися більше, як учителі початкової школи використовують цифрові технології, приходьте на конференцію за проєктом «Розумники» (Smart Kids).
12 березня, початок о 14:00. Більше інформації тут: https://forms.gle/bLHptRgkdffXTrj39

А на поглибленому тренінгу «Академія Smart Kids» навчимо вас використовувати більш ніж 16 000 інтерактивних завдань з математики та української мови для 1-4 класу, працювати в електронному журналі та застосовувати інші можливості «Smart-кейсу вчителя».
23-26 березня. Більше інформації тут: http://trening.rozumniki.ua/