(044) 483-99-94

ОГОЛОШУЄМО НАБІР ДО АКАДЕМІЇ SMART KIDS!

9 Жовтня 2017
ОГОЛОШУЄМО НАБІР ДО АКАДЕМІЇ SMART KIDS!


Стартує Осіння сесія Академії SMART KIDS для вчителів початкової школи, які використовують «Смарткейс»! Скористайтеся чудовою можливістю дізнатися якнайбільше про проект «Розумники» та стати вчителем нового покоління.

Ми обрали зручний час – канікули. Вчителі вільні від уроків, тож мають чудову нагоду ознайомитися з усіма секретами «Смарткейсу». Усе, що ви хотіли дізнатися про роботу з електронними освітніми ресурсами в початковій школі, ми розповімо на практичних заняттях в Академії.

Ми віримо, що знання та навички з інших сфер також стануть в нагоді учителю, надихнуть на нестандартні ідеї та допоможуть вам стати більше, ніж просто учителем. Тому в якості спікерів ми запрошуємо кращих фахівців у найрізноманітніших галузях. В Академії SMART KIDS перетнуться світ учительства та інші світи – музики, соціології, хореографії, психології та багато-багато інших. Ми сподіваємося, що в результаті зіткнення цих, без перебільшення, паралельних світів утвориться чимало яскравих зірок – учителів нового покоління.

Дати проведення: 30 жовтня – 1 листопада 2017 року.

Місце проведення: санаторій «Пуща-Водиця».

Кількість учасників: 25.

Вартість участі: 2 200 грн.

Про умови участі читайте на сайті Академії SMART KIDS 

Експериментуйте, поєднуйте та інтегруйте разом з Академією Smart Kids!