(044) 483-99-94

ПЕРЕВІРТЕ ЗНАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ПЕРЕД ЗНО

18 Травня 2017
ПЕРЕВІРТЕ ЗНАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ПЕРЕД ЗНО

Граматика, лексика, розуміння тексту… Чого я ще не знаю? Які ще теми ще повторити з попередніх класів? Чи правильно я пам’ятаю переклад? Підготовка до зовнішнього незалежного тестування виходить на фінішну пряму.

За даними Українського центру оцінювання якості освіти, англійську мову складають майже 84 тисячі осіб, інші іноземні мови – близько 7 тисяч учасників ЗНО-2017.

Перевірити свій рівень знань та встигнути ліквідувати прогалини можна за допомогою електронних практикумів.

з англійської мови

з німецької мови

з французької мови

з іспанської мови

з російської мови

Чому вчити іноземну за допомогою електронного підручника ефективно і зручно? Нині, із розвитком високих технологій все більше українців використовують саме електронні засоби навчання. Це відкриває нові можливості, економить гроші і час (програми можна купити через інтернет та одразу ж завантажити), дозволяє вивчати предмет комплексно. Так, мультимедійні підручники від видавництва «Розумники» – це не лише теорія, а й мовні вправи, комунікативні завдання, аудіювання та серія інтерактивних тестових завдань.

Під час роботи з мультимедійним підручником учень одночасно споглядає та слухає нову інформацію, завдяки чому ефективність засвоєння навчального матеріалу збільшується щонайменше втричі.