(044) 483-99-94

РЕЄСТРАЦІЮ НА ДРУГУ ЗМІНУ ЛІТНЬОЇ СЕСІЇ АКАДЕМІЇ SMART KIDS ВІДКРИТО!

4 Травня 2018
РЕЄСТРАЦІЮ НА ДРУГУ ЗМІНУ ЛІТНЬОЇ СЕСІЇ АКАДЕМІЇ SMART KIDS ВІДКРИТО!


Реєстрацію на другу зміну літньої сесії Академії Smart Kids відкрито! 

Встигніть зареєструватися http://trening.rozumniki.ua/

Учасники другого заїзду Академії Smart Kids відпочиватимуть та навчатимуться на території бази відпочинку «Сонячна Позитив», яка розташована у смт Затока, за 50 км від Одеси.

Курорт Затока – це піщана коса з пляжами, яка простяглася на 20 кілометрів між Чорним морем та Дністровським лиманом. Тут можна купатися досхочу та засмагати на чистому піску. Поряд – Білгород-Дністровська фортеця Аккерман та винні погреби Шабо. До вподоби розваги та екстрим? Тоді на вас чекають аквапарк та водні атракціони, які не дадуть засумувати у перервах між заняттями в Академії.

Умови проживання

База відпочинку розташована на другій лінії від піщаного пляжу (80 метрів). На пляжі можна взяти в оренду шезлонги та пляжні парасольки. На території бази багато зелених насаджень, квіткові клумби та лавочки для відпочинку, дитячий ігровий майданчик.

У номерах категорії «Напівлюкс» є все необхідне для приємного відпочинку: 2 окреммх ліжка, кондиціонер, холодильник, телевізор, санвузол (обладнаний душовою кабіною), балкон із видом на сад, цілодобово холодна і гаряча вода, Wі-Fі.

Вартість участі: 3 300 грн.

У вартість проживання включено триразове харчування (сніданок, обід, вечеря).

Подати заявку: http://trening.rozumniki.ua/
Будьмо на одній хвилі!