(044) 483-99-94

РОЗПОЧАВСЯ КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ПРОЕКТІВ ПІДРУЧНИКІВ ДЛЯ 2 КЛАСІВ!

27 Лютого 2019
РОЗПОЧАВСЯ КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ПРОЕКТІВ ПІДРУЧНИКІВ ДЛЯ 2 КЛАСІВ!

Запрошуємо освітян ознайомитися з фрагментами друкованих підручників та оцінити їх.
Ми систематизували підручники за предметами на сайті http://bookrating.in.ua/

Ваші голоси допоможуть скласти об'єктивний та незалежний Рейтинг підручників, поданих на конкурс.

http://bookrating.in.ua/ – це зручна платформа, де ви можете ознайомитися із описом кожного підручника, переглянути його електронну версію та оцінити якість та зміст за 5-ти бальною системою.
Сайт Рейтингу містить посилання на фрагменти всіх підручників, поданих на конкурс та розміщених на сайті Інституту модернізації змісту освіти.

Інструкція
Щоб ПЕРЕГЛЯНУТИ інформацію про підручник, натисніть на його обкладинку. Виберіть «Переглянути», щоб відкрити файл із текстом підручника.
Щоб ПРОГОЛОСУВАТИ за підручник, авторизуйтеся на сайті, використовуючи свій профіль Facebook або Google. Ви може можете поставити оцінку від 1 до 5. За один підручник можна проголосувати лише один раз. Кількість підручників, за які можна віддати голоси, не обмежена.

Конкурс
Протягом 25 лютого – 10 березня 2019 року проводиться конкурсний відбір проектів друкованих підручників для 2 класу. За підручниками, які буде обрано у 2019 році, учні будуть навчатися наступні п’ять років. Детально із правилами конкурсного відбору можна ознайомитися на сайті http://imzo.gov.ua у розділі «Конкурсний відбір підручників для 2 класу».
Результати вибору підручників заклади освіти вносять з 4 по 10 березня 2019 року до спеціальної форми вибору у Державній інформаційній системі освіти http://diso.gov.ua.

Рейтинг
Рейтинг підручників на сайті http://bookrating.in.ua/ є відкритим та незалежним. Його мета – привернути увагу до конкурсного відбору проектів підручників. Оцінювання в Рейтингу підручників не замінює голосування у конкурсному відборі підручників, яке здійснюють заклади загальної середньої освіти на сайті Державної інформаційної системи освіти http://diso.gov.ua згідно з умовами конкурсного відбору.
Рейтинг підручників: http://bookrating.in.ua/