(044) 483-99-94

«РОЗУМНИКИ» ПРОВЕЛИ НАВЧАННЯ З КОРИСТУВАННЯ ЦИФРОВИМИ ВИМІРЮВАЛЬНИМИ КОМПЛЕКСАМИ ЕINSTEIN ТА LABDISC

14 Лютого 2017
«РОЗУМНИКИ» ПРОВЕЛИ НАВЧАННЯ З КОРИСТУВАННЯ ЦИФРОВИМИ ВИМІРЮВАЛЬНИМИ КОМПЛЕКСАМИ ЕINSTEIN ТА LABDISC

14 лютого на базі Ставищенського НВК №1 (Київська область) видавництво «Розумники» провело навчання для вчителів природничих дисциплін Красилівського, Бесідського, Ставищенського, Іванівського навчально-виховних комплексів. Вчитель-тренер Тетяна Даниліна розповіла, як працювати з навчальним обладанням для кабінетів хімії, фізики, біології – сучасними цифровими лабораторіями Еinstein та Labdisc.

Комплекси Еinstein та Labdisc дозволяють проводити велику кількість різноманітних шкільних дослідів, перетворюючи звичайний комп'ютер, планшет чи смартфон у повноцінну цифрову природничо-наукову лабораторію.

Окрім роботи з цифровими лабораторіями, Тетяна Даниліна продемонструвала можливості використання на уроках мультимедійних підручників від видавництва «Розумники». У в кінці зустрічі презентувала представникам навчальних закладів сертифікати на придбання мультимедійних підручників на суму 500 грн. Із каталогом навчального програмного забезпечення для 1-11 класів ви можете ознайомитися на сайті http://rozumniki.net/.