(044) 483-99-94

ШКІЛЬНА ДИСТАНЦІЙНА ОЛІМПІАДА ВСЕОСВIТА ЗИМА 2018–2019

21 Листопада 2018
ШКІЛЬНА ДИСТАНЦІЙНА ОЛІМПІАДА ВСЕОСВIТА ЗИМА 2018–2019


Мультимедійне видавництво «Розумники» та проект «Всеосвіта» оголошують про старт нового сезону учнівських олімпіад!

100 початкових класів (1-4), які візьмуть активну участь у творчій складовій олімпіади, отримають дидактичні матеріали та ігри від видавництва «Розумники».

Ми підготували 100 подарунків. А саме:

🎁 30 комплектів дидактичних матеріалів на магнітній основі для вчителя «МАТЕМАТИКА»:

🎁 30 комплектів дидактичних матеріалів на магнітній основі для вчителя «НАВЧАННЯ ГРАМОТИ»;

🎁 20 настільних ігор «33 і 3 бобри» для вивчення математики;

🎁 20 настільних ігор «Читака» для вивчення української мови.

Крім того, усі учасники олімпіади отримають промокод зі знижкою на електронні освітні ігрові ресурси від мультимедійного видавництва «Розумники».

Мета зимової олімпіади – допомогти учням засвоїти нові знання та закріпити матеріал, який вони вивчили у першому семестрі.

25 цікавих предметних олімпіад для дітей 1-11 класів. Зміст усіх завдань відповідає шкільній програмі середньої школи, а рівень складності доступний всім учням.

На вас чекають безліч нових цікавих завдань з різних шкільних предметів, захопливі враження та ексклюзивні нагороди, які «Всеосвіта» розробила спеціально для зимового сезону олімпіад.

Завдання для кожного класу базуються на програмах кінця першого навчального семестру та охоплюють початок другого семестру. В олімпіадах можуть брати участь учні шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів, технікумів та інших закладів загальної середньої освіти.

Учні мають можливість відповідати на завдання у режимі онлайн та офлайн. Перевірка відбувається автоматично, після внесення вчителем відповідей на сайті.

Дати проведення: 26.11.2018 – 28.02.2019

Детально про умови участі: https://vseosvita.ua/

Бажаємо успіхів!