(044) 483-99-94

У ПОШУКАХ ЦИТРУСА: «РОЗУМНИКИ» ДОПОМОГЛИ ОРГАНІЗУВАТИ БЛАГОДІЙНУ ЕКСКУРСІЮ

16 Квітня 2018
У ПОШУКАХ ЦИТРУСА: «РОЗУМНИКИ» ДОПОМОГЛИ ОРГАНІЗУВАТИ БЛАГОДІЙНУ ЕКСКУРСІЮ


А ви знаєте, як ростуть улюблені тропічні фрукти – банани, апельсини та мандарини? Тм Розумники підтримали благодійну акцію AD Unity та допомогли організувати дитячу екскурсію на бананову ферму «У пошуках цитруса».

Неподалік від Києва є унікальна теплиця, яка спеціалізується на вирощуванні таких екзотичних рослин, як пепіно, фейхоа, карісса, кава, гуаява, банан, апельсин і мандарин, ананас, мурайя, нарахнілла, гуаява тощо. Саме на цю приватну ферму 13 квітня помандрували соціально незахищені діти Вишгородського р-ну, Київської області, (с. Н. Петрівці, с. Ст. Петрівці, с. Лютіж та м. Вишгород).

Екскурсія по теплицях включала різні кліматичні зони: тропіки та субтропіки. Всього тут висаджено понад 50 сортів фруктів. Діти дізналися про технології вирощування екзотичних фруктів на українській землі, а також секрети, за допомогою яких рослини пристосовані до українського клімату.

Разом з дітьми до київських тропіків вирушили співачка і ведуча Аліна Палій та володарка титулу "Miss Model of the World" Лілія Галушко.