(044) 483-99-94

ВИДАВНИЦТВО «РОЗУМНИКИ» НА МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ «ОСВІТА КИЇВЩИНИ В ЄВРОПЕЙСЬКОМУ ВИМІРІ»

30 Березня 2017
ВИДАВНИЦТВО «РОЗУМНИКИ» НА МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ «ОСВІТА КИЇВЩИНИ В ЄВРОПЕЙСЬКОМУ ВИМІРІ»

Інтерактивні навчальні програми компанії «Розумники» та інноваційне шкільне обладнання було презентовано на одній із найбільш значущих для освітньої галузі подій.

28 березня у м. Бровари на Київщині пройшов Міжнародний конгрес «Освіта Київщини в європейському вимірі», учасниками якого стали близько 1000 гостей із 16 країн світу. Серед них – науковці, представники міжнародних освітніх організацій, місцевих органів управління освітою, директори навчальних закладів, педагоги та роботодавці.

На урочистому відкритті заходу були присутні міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, директор департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації Віра Рогова.

Після урочистої частини відбулися панельні дискусії, на яких розглядалися питання розвитку освітньої сфери, інноваційні тенденції, міжнародні програми і проекти. Учасники обговорили стратегічні завдання модернізації освітньої системи Київської області в умовах децентралізації, серед яких пріоритетами є створення нового освітнього простору та оновлення змісту освіти та підходів до навчання.

Під час заходу працювала виставка, на якій заклади освіти, видавництва та розробники експонували свої продукти та твори.
На стенді видавництва «Розумники» учасники конгресу мали змогу побачити мультимедійний контент для навчання – інтерактивні ігри, які використовуються у Всеукраїнському проекті «Розумники» (Smart Kids) та в пілотному проекті зі створення інклюзивного освітнього середовища спільно з Фондом Порошенка. Крім того, компанія презентувала новітнє шкільне обладнання: для кабінетів природничо-математичних дисциплін – мобільні цифрові лабораторії, для кабінетів «Захист Вітчизни» – інтерактивних лазерний тир. А також мультимедійні комплекси для фронтальної роботи у класі, індивідуальні учнівські пристрої з сенсорним керуванням, які повністю відповідають вимогам до навчальних пристроїв, визначеним Міністерством освіти і науки України.