(044) 483-99-94

ВІДБУЛОСЯ НАВЧАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПРОЕКТУ «РОЗУМНИКИ»

22 Серпня 2017
ВІДБУЛОСЯ НАВЧАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПРОЕКТУ «РОЗУМНИКИ»


22 серпня для вчителів всеукраїнського проекту «Розумники» відбувся одноденний тренінг-практикум із використання технології Smart Kids у початковій школі. Учителі на практиці дізналися багато нового про роботу з освітніми іграми (електронними освітніми ігровими ресурсами).

Навчання проводилося в офісі партнера проекту – ТОВ «Майкрософт Україна».

Тренінг відвідали 28 учителів. На заході також були присутні представники Інституту модернізації змісту освіти МОН України – Вікторія Миколаївна Косик (начальник відділу цифрової освіти та ІКТ), Олег Миколайович Китайцев та Оксана Миколаївна Мельник. Про освітні можливості для вчителів від «Майкрософт Україна» розповіла Наталія Дорош, керівник по роботі з закладами освіти.

Робочі місця учасників були обладнані нетбуками. Слухачі мали можливість самостійно спробувати встановити додаток E-games, ознайомитися з інтерфейсом освітніх ігор та опанувати головні функції. Учасники проекту дізналися, як готуватися до уроку із використанням освітніх ігор. Також вчитель-тренер Тетяна розповіла про можливості використання «Особистого кабінету» вчителя та програми для роботи з інтерактивною дошкою Flow!Works.

Переглянути фото з тренінгу