(044) 483-99-94

ВІДКРИТО РЕЄСТРАЦІЮ УЧАСНИКІВ АКАДЕМІЇ SMART KIDS

30 Вересня 2019
ВІДКРИТО РЕЄСТРАЦІЮ УЧАСНИКІВ АКАДЕМІЇ SMART KIDS


Осіння сесія відбудеться 28-31 жовтня у Києві. Ласкаво просимо до «Театрального сезону».

Цієї осені запрошуємо вас до київського тренінг-центру «Учительська кав’ярня». Ви опинитеся у вирі інновацій (та бурхливих овацій), приміряєте на себе нові ролі та розширите власний педагогічний репертуар – завдяки електронним освітнім ігровим ресурсам та «Smart-кейсу вчителя».

Вас очікують чотири дні тренінгу, у якому ви – не просто глядач, а безпосередній учасник дії. Ви потрапите за лаштунки проекту «Розумники» (Smart Kids). Познайомитеся із поціновувачами освітніх інновацій – вашими колегами з усіх куточків України. Візьмете участь у майстер-класах, які вражають та надихають. А ще – відкриєте для себе Київ у незвичному амплуа. Відвідаєте креативний перформанс та самі опинитеся на сцені у світлі софітів.

Дати: 28-31 жовтня.


Про Академію Smart Kids

Учителі проекту «Розумники» (Smart Kids) на своїх уроках використовують електронні освітні ігрові ресурси та онлайн-можливості «Smart-кейсу вчителя».

Щоб розповісти учителям, як ефективно працювати з інтерактивними технологіями в початковій школі, ми створили «Академію Smart Kids». Це поглиблений тренінг, який триває 4 дні. Учасники тренінгу не лише здобувають знання, а й знаходять друзів-колег з різних куточків України. Поєднують навчання, подорожі та відпочинок.

Заняття проводяться під час осінніх канікул. Учителі вільні від уроків, тож мають чудову нагоду ознайомитися з усіма секретами «Smart-кейсу вчителя».

Ми любимо експерименти. Тому проводимо осінню сесію у новому форматі. Цього разу місце зустрічі – Київ. А заняття відбуватимуться у тренінг-центрі «Учительська кав’ярня».

Тепер ви самі обираєте готель, де бажаєте зупинитися. Можливо, осіння сесія стане приводом приїхати у гості до родичів чи друзів. Харчування (крім обідів) також залишається на ваш розсуд.

Спілкування з тренерами, цікаві гості, майстер-класи від учителів-практиків проекту «Розумники» (Smart Kids) – усе це, звісно ж, залишається незмінним.

Реєстрація: http://trening.rozumniki.ua/

Ціна: 950 грн