(044) 483-99-94

ВИСТАВКА ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ У ЛІКО-ШКОЛІ

12 Грудня 2017
ВИСТАВКА ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ У ЛІКО-ШКОЛІ


Цієї суботи ми завітали в гості до наших друзів – Ліко скул. Привід дуже приємний – День знайомства з технологічним ліцеєм Ліко. Уже зовсім скоро він відчинить свої двері для учнів 5-11 класів. 

Планується, що в цьому закладі діти вивчатимуть програмування та 3D-моделювання, готуватимуться до міжнародних іспитів з англійської, а ще вивчатимуть природничі науки в STEM-кампусі.

Впродовж Дня знайомства 9 грудня відбувалась презентація гімназії та технологічного ліцею. Учителі розповідали про свої предмети, крім того, відвідувачі (батьки та діти) могли ознайомитися з виставкою кращих освітніх рішень. Та навіть пообійматися з «роботом»!

На стенді «Розумники» малеча із захопленням виконувала завдання в додатку Edugames на планшетах-транформерах Impression 110 ES (з операційною системою Windows 10Pro) та за правильні відповіді отримувала віртуальних совеняток. Ось так в ігровій формі у сучасних українських школах вивчають математику та мову в початкових класах.

Старшачків на стенді зацікавили можливості цифрових лабораторій, численні датчики, які дозволяють виміряти тиск, температуру, напругу, рівень pH тощо. Завдяки лабораторіям Einstein та Globisens біологія, хімія та фізика в школі не здаються нудними, а навпаки – спонукають до щоденних відкриттів!