(044) 483-99-94

ВИВЧАЙТЕ ШКІЛЬНІ ПРЕДМЕТИ В ІГРОВІЙ ФОРМІ. ПРОТЯГОМ ПЕРШОГО МІСЯЦЯ – БЕЗКОШТОВНО!

4 Вересня 2018
ВИВЧАЙТЕ ШКІЛЬНІ ПРЕДМЕТИ В ІГРОВІЙ ФОРМІ. ПРОТЯГОМ ПЕРШОГО МІСЯЦЯ – БЕЗКОШТОВНО!

Шановні батьки маленьких розумників!
Клас вашої дитини долучився до проекту «Розумники» і вчитель на уроці використовує електронні освітні ігрові ресурси («Smart-кейс вчителя»)?

Вдома дитина також може вивчати шкільні предмети в ігровій формі. Встановіть педагогічні ігри на ноутбук, планшет або ПК та користуйтеся. Протягом першого місяця – безкоштовно!

Щоб активувати індивідуальний доступ для учнів свого класу, учитель в «Особистому кабінеті» може створити до 40 учнівських акаунтів (за кількістю учнів у класі). Далі індивідуальні логіни та паролі учнів учитель може роздрукувати/роздати або надіслати батькам учнів у будь-який зручний спосіб.

Отримали від учителя логін та пароль учня? Встановіть програму Edugames на домашній пристрій, введіть логін/пароль вашої дитини – та почніть користуватися педагогічними іграми вдома. Інструкція: http://edugames.rozumniki.ua/payment/install.php

Закінчився тестовий доступ на 1 місяць? Якщо ви і надалі бажаєте, щоб ваша дитина виконувала завдання в ігровій формі вдома, сплатіть за доступ на сайті. Як це зробити: http://edugames.rozumniki.ua/payment/payment.php Доступ на рік для учня – 350 грн

Звертаємо увагу батьків! Щоб сплатити за доступ до електронних ресурсів, заходьте на сайт, використовуючи логін/пароль дитини. Тоді підписка автоматично продовжиться саме на цей логін.