(044) 483-99-94

Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми сучасного підручника»

18 Грудня 2013
5-6 грудня 2013 року в Інституті педагогіки НАПН України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми сучасного підручника».
У цьогорічній конференції взяли участь Інститут педагогічних наук Молдови, Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МОН України, Інститут психології імені Г.С.Костюка НАПН України, Інститут проблем виховання НАПН України, представники провідних вищих та загальноосвітніх навчальних закладів: Київщини, Донеччини, Кіровоградщини, Запоріжжя, Полтавщини, Хмельниччини, Черкащини.
На Всеукраїнську науково-практичну конференцію були запрошені і фахівці Видавництва «Розумники», які презентували педагогічній громадськості з різних куточків України, спільний проект компаній Intel, Microsoft, Navigator, Інтертелеком та Видавництва «Розумники» – «Сучасні рішення для освіти 2013/2014 н. р.» та познайомили учасників з сучасними зразками техніки та програмного забезпечення для навчання. Найбільший інтерес у освітян викликала серія мультимедійних підручників – як зразок навчального засобу нового типу та альтернатива традиційній навчальній книзі.
Детальніше з сучасними рішеннями інформатизації освіти можна ознайомитися на сайті проекту.