(044) 483-99-94

Всеукраїнський науково-методичний Інтернет- семінар «Хмарні технології в освіті».

17 Січня 2014
16 січня в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбувся Всеукраїнський науково-методичний Інтернет-семінар «Хмарні технології в освіті». До участі в семінарі залучилися учасники з понад 10 навчальних закладів та наукових установ України, Австралії та США.  
У доповіді «Створення інформаційного освітнього середовища регіону», з якою виступив Вєтров Іван Васильович – проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва Рівненського обласного інституту, було продемонстровано веб-портал «Освіта Рівненщини», який розроблено видавництвом «Розумники». На сьогоднішній день – це єдине впровадження онлайн-системи такого рівня в Україні.
Кохан Олександр Валерійович – директор видавництва «Розумники» та Рогоза Валентин Володимирович – керівник науково-методичного відділу видавництва «Розумники» виступили з доповіддю «Сучасні рішення для освіти. Від простого компю'тера до комплексної інформатизації навчального закладу». Вони презентували учасникам семінару комплексні рішення для системи освіти, в рамках спільного проекту видавництва «Розумники», ТОВ «Навігатор», корпорацій Intel та Microsoft.