(044) 483-99-94

ЯК УЧИТЕЛЮ ПРОДОВЖИТИ ПІДПИСКУ УЧНІВ В «ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ»

15 Серпня 2018
ЯК УЧИТЕЛЮ ПРОДОВЖИТИ ПІДПИСКУ УЧНІВ В «ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ»

У вашому класі маленькі розумники навчаються за ноутбуками і вивчають «Математику» й «Українську мову» за допомогою електронних ресурсів? Або виконують цікаві інтерактивні завдання вдома, на комп’ютері або планшеті? Підготуйтеся до нового навчального року – продовжіть підписку на електронні освітні ігрові ресурси!

Учитель в «Особистому кабінеті» може керувати підписками учнів. За допомогою віртуального кабінету вчитель може продовжити підписку учнів на 1 календарний рік.

ЯК УЧИТЕЛЮ ПРОДОВЖИТИ ІНДИВІДУАЛЬНУ ПІДПИСКУ УЧНІВ В «ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ»

1. Зайдіть в «Особистий кабінет вчителя». Для цього на сайті edugames.rozumniki.ua введіть логін/пароль вчителя та натисніть на іконку користувача.

2. Щоб продовжити термін дії підписки (на 1 календарний рік) для окремих учнів, позначте «пташкою» потрібні учнівські профілі у полі «Оплата». Натисніть кнопку «Оплатити».

3. У вікні діалогу оберіть зручний спосіб оплати – миттєво на сайті (за допомогою банківської картки) або у відділенні банку (сформується рахунок для оплати, який ви можете роздрукувати).

Увага! Якщо потрібно, ви можете зробити оплату пізніше. Ваші неоплачені замовлення зберігаються у розділі «Замовлення на оплату підписки». Щоб здійснити платіж, натисніть «Оплатити» напроти потрібного замовлення.

Покрокова інструкція для вчителя: http://edugames.rozumniki.ua/payment/smartcase.php

ЯК БАТЬКАМ ПРОДОВЖИТИ ПІДПИСКУ СВОЄЇ ДИТИНИ
Батьки можуть самостійно продовжити підписку для учнів. Для цього необхідно авторизуватись на сайті edugames.rozumniki.ua за логіном та паролем учня, вибрати термін оплати та оплатити за допомогою банківської картки.

Покрокова інструкція для батьків: http://edugames.rozumniki.ua/payment/payment.php