(044) 483-99-94

ЗАПРОШУЄМО НА ОСІННЮ СЕСІЮ АКАДЕМІЇ SMART KIDS

3 Жовтня 2018
ЗАПРОШУЄМО НА ОСІННЮ СЕСІЮ АКАДЕМІЇ SMART KIDS


Навчальний рік тільки-но розпочався, та вже час подумати про канікули. Учителі зможуть насолодитися краєвидами Карпат і відвідати замки поблизу Мукачево, вирушивши разом із нами в «Королівську мандрівку».

Вишуканий готельний комплекс, середньовічні палаци та активний відпочинок у поєднанні з навчанням – ось що чекає на учасників Академії Smart Kids! Запрошуємо помилуватися чарівним і неповторним ландшафтом та відчути себе героями лицарських легенд у фортецях Закарпаття. І, звісно ж, познайомитися із найновішими та найцікавішими розробками для початкової школи. Відчуйте себе на висоті!

Осіння сесія 2018 – це перший курс Академії SMART KIDS, старт навчання в проекті «Розумники». До участі запрошуємо вчителів початкової школи, які вже мають (або планують придбати найближчим часом) стартовий «Smart-кейс вчителя».

Осіння сесія – це…

…практичні заняття та цікаві лекції протягом 3-х днів;

…спілкування з експертами в галузі цифрової освіти;

…можливість отримати базові знання про використання електронних освітніх ресурсів у початковій школі;

…а ще – знайомство, обмін ідеями та, звичайно ж, спільний відпочинок із колегами, які запроваджують інтерактивні технології в своїх школах!

Вартість участі: 3 300 грн.

Зареєструватися на сайті: http://trening.rozumniki.ua/

I КУРС – ДЛЯ «НОВАЧКІВ»

До участі запрошуємо вчителів початкової школи, які вже мають стартовий «Smart-кейс вчителя». Ще не маєте «Smart-кейс вчителя», але бажаєте запровадити інтерактивні технології в своєму навчальному закладі? Придбайте просто зараз: http://edugames.rozumniki.ua/smartcas...ple-sk.php

Програма осінньої сесії

Гайда з нами відкривати нові горизонти навчання і підкорювати вершини нових технологій. У нас – професійні гіди (учителі-тренери та експерти), які знають, як не заблукати на теренах освітніх новацій.

Відчуйте себе першовідкривачами, дивуйтеся, як багато є цікавих інструментів, наочних матеріалів та електронних ресурсів для вчителів початкових класів, та довідайтеся, як їх можна використати в Новій українській школі.

Програма I курсу: http://trening.rozumniki.ua/

Чи передбачено сертифікат

Так. Після закінчення кожного курсу Академії слухачі отримують сертифікати, засвідчені печатками й підписами ініціаторів та керівників проекту «Розумники» (Smart Kids), зі вказанням модуля та кількості годин.

(044) 483-99-94

(063) 030-19-10

(098) 809-56-53

(050) 424-70-33

(050) 424-70-32

smartkids@rozumniki.info