(044) 483-99-94

ЗМІНИ В «ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ ВЧИТЕЛЯ»: ОБИРАЄМО КЛАС ТА РЕДАГУЄМО СПИСОК УЧНІВ

7 Вересня 2017
ЗМІНИ В «ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ ВЧИТЕЛЯ»: ОБИРАЄМО КЛАС ТА РЕДАГУЄМО СПИСОК УЧНІВ


Перед початком нового навчального року відбулося оновлення не лише додатку E-games, а й «Особистого кабінету вчителя». Тепер ви можете самостійно задавати клас та зазначати прізвище й ім’я кожної дитини відповідно до логіну.

Як змінити клас (рік навчання)

В «Особистому кабінеті вчителя» відображаються результати проходження завдань тільки за певний рік навчання – 1-й, 2-й, 3-й або 4-й клас.

Щоб встановити потрібний клас, натисніть на «Профіль користувача». У новому вікні впишіть клас (1, 2, 3 або 4) та натисніть кнопку «Задати новий клас».

Як створити список учнів

1. Натисніть Редагувати («олівець»).

2. У вікні для створення списку учнів введіть ПІБ учнів відповідно до їхніх логінів. Інформація зберігається автоматично.

3. Щоб повернутися до «Особистого кабінету» натисніть «Повернутися». Створений вами список відображатиметься в лівій частині екрану.

ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ВЧИТЕЛЯ – розширені можливості використання SMART CASE вчителя початкових класів. Це програмне середовище, яке дозволяє вчителю бачити відповіді учнів у режимі реального часу. Для роботи із «Особистим кабінетом» необхідні підключення до мережі інтернет та наявність річної підписки учнів на електронні освітні ігрові ресурси.

- призначати завдання – індивідуально, для окремих груп або одразу для всього класу;

- миттєво отримувати результати після виконання завдань учнями;

- зберігати та переглядати статистику успішності.

Щоб увійти до «Особистого кабінету», оберіть SMART KIDS на панелі меню сайту http://edugames.rozumniki.ua/