(044) 483-99-94

Проект Smart Kids

Проект Smart Kids «Розумники» презентували чотири свої продукти на зустрічі, яка відбулася 17 листопада 2015 в приміщенні ДНЗ №54 міста Киева. На зустрічі були присутні директори шкіл, представники батьківських комітетів, а також представники управління освіти Шевченківського району м. Києва, зокрема доктор філософії в галузі державного управління, начальник управління освіти  Шевченківської районної державної адміністрації Ярова Євгенія Валентинівна. Директор мультимедійного видавництва «Розумники» Олександр Кохан та начальник науково-методичного відділу Валентин Рогоза представили присутнім проект Smart Kids, який стартував у 2014 році. В рамках цього проекту в школах України відкриваються класи, обладнані інтерактивними комплексами і планшетами з  навчальним контентом для дітей. Для старшої школи цікавою є пропозиція у вигляді цифрових лабораторій Еinstein ™, які дозволяють проводити досліди у відповідності з високими вимогами сучасних технологій, що стрімко розвиваються. Для дошкільнят підійде рішення у вигляді планшета ImPAD for Kids. Це розвиваючий планшет, розроблений з урахуванням дитячих вікових особливостей. Він має захисний чохол, безліч корисних навчальних додатків та програм, як, наприклад, режим батьківського контролю. Такий планшет стане надійним помічником при підготовці дитини до школи. І, нарешті, цифрові копії підручників, а також мультимедійні підручники від видавництва «Розумники» охоплюють практично всю шкільну програму і можуть бути корисні тим, хто має відношення до освіти та самоосвіти. Більш детальну інформацію про всі наші продукти ви можете знайти на сайтах компанії - rozumniki.net і rozumniki.com. Пишіть, дзвоніть, а краще заходьте до нас у гості!

Документи

Новини експерименту

  • 03.10.2016
    БИШІВСЬКА СІЛЬСЬКА ШКОЛА МАКАРІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОЕКТУ "РОЗУМНИКИ" 25 першокласників та їх вчителька Людмила Бойко з Бишівської сільської школи Макарівського району Київської області долучилися до Всеукраїнського педагогічного проекту "Розумники". Діти працюватимуть на особистих планшетах з навчальними програмами – педагогічними іграми. Успішність та ефективність проекту підкреслюється тим, що Бишівська сільська школа це вже другий навчальний заклад у Макарівському районі, який бере участь у проекті.

  • 07.09.2016
    ДРУГОКЛАСНИКИ ЛИШНЯНСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ ПОКАЗУВАЛИ ЯК НАВЧАЮТЬСЯ З ПЕДАГОГІЧНИМИ ІГРАМИ ВІД «РОЗУМНИКІВ» Сьомого вересня 2016 року до Лишнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів із дружнім візитом завітала делегація очільників Макарівської району: голова Макарівської райдержадміністрації Семенова Т.М., голова Макарівської районої ради Гулак О.О., а також генеральний директор ТОВ «Агро-Холдинг МС» Карасик Ю.М. разом із сільським головою Шевчуком А.А.

  • 02.09.2016
    ЯК ПЕРШАЧКИ 27 ШКОЛИ М. КИЄВА ПЕРШОВЕРЕСЕНЬ ЗУСТРІЧАЛИ Звичайно з посмішками, з піснями та віршами, з мелодійним першим дзвінком. А у класі на них чекали не тільки підручники та зошити, а й планшети та інтерактивна дошка. Це все тому, що школярі першого класу школи № 27 стали учасниками Всеукраїнського педагогічного проекту "Розумники"! Щиро вітаємо!

  • 01.09.2016
    У СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ШКОЛІ № 135 М. КИЄВА РОЗПОЧАЛИ НАВЧАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ ПРОЕКТУ "РОЗУМНИКИ" (SMART KIDS). Після урочистого святкування Дня знань з піснями, запальними танцями та веселими віршами школярі 1-А та 1-Б класу Спеціалізованої школи № 135 м. Києва розпочали навчання за програмою Всеукраїнського педагогічного проекту "Розумники" (Smart Kids).

  • 21.04.2016
    СУЧАСНИЙ ПІДХІД ДО НАВЧАННЯ У НОВОВОЛИНСЬКУ Минулого року Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1 – колегіум Нововолинської міської ради Волинської області долучилася до «Всеукраїнського педагогічного експерименту «Розумники», який передбачає використання електронних інтерактивних ресурсів для вивчення базових предметів у початкових класах. Школа вже встигла освоїти сучасні засоби навчання та взимку провести на базі свого навчального закладу міський семінар учителів початкових класів «Упровадження експерименту «Розумники».