(044) 483-99-94

АКАДЕМІЯ SMART KIDS – ВПЕРШЕ У ЛЬВОВІ!

27 Лютого 2019
АКАДЕМІЯ SMART KIDS – ВПЕРШЕ У ЛЬВОВІ!


Академія SMART KIDS – вперше у Львові!

Уже передчуваємо, якою насиченою буде «Солодка весна». Окрім подій та вражень, які даруватиме це гостинне місто, на вас чекає цікаве навчання.

ТРЕНІНГИ від провідних фахівців ІКТ. Ми розповімо, як у «подружити» початкову освіту та технології. На заняттях в Академії ви навчитеся користуватися освітніми іграми, які входять до «Смарткейсу вчителя початкової школи», а також переглядати результати учнів в «Електронному журналі». Буде багато практики!

Драйвова СПІЛЬНОТА однодумців – 20 амбітних учителів проекту «Розумники» з усієї України. Вони, як і ви, приїдуть за досвідом, спілкуванням та знаннями. Цікаві знайомства, спільні заняття, вечори у колі друзів гарантовано!

«СОЛОДКА ВЕСНА». Ми обрали зручні дати – весняні канікули. І цей час ви зможете присвятити не лише навчанню, а й відпочинку. Старовинні площі та вулички, численні кав’ярні, із авторськими тістечками та крафтовою кавою, атмосферні музеї Львова чекають на вас. Місце зустрічі – готель «Джем». Буде солодко!

24-28 березня 2019 року

Зареєструватися: http://trening.rozumniki.ua/

Запрошуємо провести весняні канікули у затишному готелі «Джем»!

Львів – місто фестивалів, величної архітектури, затишних ресторанів та незвичайних музеїв. Готель Jam Hotel Hnatyuka розташований серці Львова, в історичному центрі міста. Усі найцікавіші пам’ятки Львова поряд.

Тут ви будете навчатися та відпочивати. А у вечірній час – насолоджуватися гостинністю міста, його старовинними вуличками, краєвидами Високого Замку та цікавими визначними місцями.

Готель «Джем» – це новий колоритний готель із солодкою назвою, який уже чекає на гостей.

Проживання у двомісних номерах «Стандарт».

У кожному номері:

2 ліжка;

телевізор;

шафа для речей;

Wi-Fі;

сейф;

санвузол;

фен;

засоби гігієни.

У вартість проживання включено комплексне харчування двічі на день.

Адреса: м. Львів, вул. Академіка Гнатюка, 6.

Зареєструватися: http://trening.rozumniki.ua/