(044) 483-99-94

INTEL спільно з державними та бізнес партнерами сприяє трансформації ІКТ освіти в Україні

10 Грудня 2013
INTEL спільно з державними та бізнес партнерами сприяє трансформації ІКТ освіти в Україні
4 грудня 2013 Кшиштоф Йонак, генеральний директор Intel Україна та Олександр Кохан, директор видавництва «Розумники» у присутності Дмитра Конаша, регіонального директора Intel в Росії та країнах СНД підписали угоду про взаємне співробітництво в галузі розробки електронного контенту під сучасні освітні форм-фактори на платформі Intel (ноутбуки, пристрої Ultrabook ™ і 2-в-1, планшетні комп'ютери, All-in-One) для України та країн СНД .
«Зараз настає нова ера електронного освітнього контенту, тому спільно з Intel ми модернізуємо підходи з метою задоволення нових потреб освітнього ринку» - сказав Олександр Кохан, директор видавництва «Розумники».
«У цій співпраці ми враховуємо локальну специфіку системи освіти кожної країни, її стандарти, вимоги, а з іншого боку - потреби учнів та вчителів в якісному, цікавому, розвиваючому контенті . Вже наступного року ми побачимо комплексні рішення для системи освіти: доступні пристрої c передвстановленим е-контентом на платформі Intel з Windows або Android» - зазначила Вікторія Євтушенко, директор з розвитку бізнесу Intel Україна.
Спираючись на досвід видавництва у створенні підручників нового покоління (включаючи електронні підручники), розробці допоміжних електронних освітніх ресурсів і додатків і міжнародний досвід Intel в реалізації комплексних проектів інформатизації систем освіти, спеціальних програмно-апаратних рішень для шкіл, компанії планують здійснювати спільну розробку і просування електронних освітніх ресурсів, що використовують новітні досягнення ІТ -індустрії.
«Ми об'єднуємо свої ресурси і зусилля для створення якісних і високотехнологічних продуктів і рішень для системи освіти України та країн СНД » - зазначив Кшиштоф Йонак, генеральний директор Intel Україна.