(044) 483-99-94

Сучасні учні чекають на сучасні рішення для освіти!

23 Жовтня 2014
Сучасні учні чекають на сучасні рішення для освіти! Цьогорічний форум «Інноватика в сучасній освіті», який стартував 21 жовтня, традиційно зібрав усіх освітян, які мають що продемонструвати іншим. Більшість давно знайомі, атмосфера дружня, конкуренція відсутня. Звичайно, рівень експозицій дуже різниться, але загалом складає враження, що наша освіта намагається йти в ногу з часом. Практично на кожному стенді є комп’ютер і він включений. Хоча хмарні сервіси, які нині є модним трендом в освіті, досі демонструються швидше на банерах, аніж на комп’ютерах в онлайні. Тішимось надією, що це тимчасово.
Стенд «Сучасні рішення для освіти», який знаходиться на 2-му поверсі виставки, цьогоріч також є досить аскетичним та просторим. Складається відчуття, що інформаційні технології звільняють простір, прибирають рутину, впорядковують та структурують інформацію і навіть простір.
Серед відвідувачів стенду були помічені і В.Г.Кремінь, і Ю.І.Завалевський, і В.Ю.Биков, і О.М.Топузов, і Т.І.Нанаєва і інші відомі та авторитетні люди, чиї регалії та посади знають усі освітяни, тому писати їх немає сенсу.
Нові пристрої 2в1 від корпорації Intel та компанії «Навігатор», спеціалізоване програмне забезпечення від Microsoft, мультиборд та планшети від Prestigio – все це можна не лише подивитись на стенді «Сучасні рішення для освіти», а й потримати в руках, спробувати в роботі. Навчальний контент, розроблений мультимедійним видавництвом «Розумники», працює на усіх пристроях, як під операційною системою Windows так і під Android.
Виставка триватиме до 23.10.2014 року.
А для тих, хто не зможе відвідати нашу експозицію, пропонуємо відвідати сайт проекту rozumniki.net
Чекаємо на вас!